Use GTranslate to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Select language

Mooie ontmoetingen in het Alzheimer café Oostzaan/Landsmeer

Gepubliceerd:
alzheimer cafe in de kunstgreep
Eind mei was het zover: het eerste Alzheimer café in De Kunstgreep. Wethouder Taams ging ook langs. Het Alzheimer café biedt gezelligheid, muziek en verrassende ontmoetingen.

Het is een plek om lotgenoten te ontmoeten, elkaar te informeren en te ondersteunen. Alzheimer Nederland organiseert dit café samen met WelzijnWonenPlus. Een gespreksleider bespreekt verschillende thema’s en er wordt vaak een gastspreker uitgenodigd.  

Wat is het Alzheimer café?

Een Alzheimer café is een ontmoetingsplaats voor iedereen die met Alzheimer of een andere vorm van dementie te maken heeft. Iedereen is welkom; als u zelf dementie heeft, maar ook als iemand in uw omgeving dat heeft. De afdeling Zaanstreek Waterland van Alzheimer Nederland heeft gekozen om het café 5x in Oostzaan in en 5x in Landsmeer te houden. Het plan is om deze frequentie uit te breiden. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. 

Kom ook 

In navolging van het Alzheimer café in Oostzaan is het eerstvolgende café op 20 juni om 14.30 uur in Landsmeer. Inloop is vanaf 14.00 uur. U bent van harte welkom bij deze feestelijke bijeenkomst in Dorpshuis Het wapen van Landsmeer, Calkoenstraat 27. Bekijk de regionale website van Alzheimer Nederland: alzheimer-nederland.nl/regios/zaanstreek-waterland. Het volgende Alzheimer Café in Oostzaan is op 26 september