Use GTranslate to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Select language

Duurzaamheid

We staan samen voor de opgave om duurzamer te wonen, werken en leven. Gemeente Oostzaan wil samen met inwoners en bedrijven op zoek naar mogelijkheden om dat voor elkaar te krijgen.

Inspiratie en succesverhalen duurzaamheid

De energietransitie is een behoorlijke uitdaging en soms vraagt u zich af waar u moet beginnen en hoe u dat aan moet pakken. Dan is het fijn om inspiratie te halen uit succesverhalen van anderen, of gewoon wat tips en tricks mee te krijgen en meldingen over bestaande regelingen en acties.

De gemeente ging langs bij ondernemers die hun bedrijf duurzaam hebben aangepast. Dat is heel divers, want het ene bedrijf is het andere niet en voor ieder bedrijf kunnen de aanpassingen anders zijn. Toch zijn bedrijven ook weer niet zó verschillend dat u er geen inspiratie uit kunt halen.

Lees hier de inspirerende succesverhalen van ondernemers in Wormerland en Oostzaan die hun duurzame plannen hebben gerealiseerd.

ODIJmond

Omgevingsdienst IJmond (ODIJmond) voert namens en voor veertien gemeenten, waaronder Oostzaan en de provincie Noord-Holland taken uit op het gebied van vergunningverlening.