Use GTranslate to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Select language

Over Oostzaan

Archief van de gemeente

Het gemeentearchief bevat alle oude en nieuwe administratieve documenten van de gemeente. Voor het bekijken van documenten neemt u contact op met het gemeentearchief.

Bekendmakingen Grondverkoop

Op deze pagina vindt u alle actuele publicaties over voorgenomen grondverkoop van de gemeente Oostzaan.

Contact en openingstijden

Alle contact informatie overzichtelijk op een pagina.

Gearchiveerde website

De website van de gemeente wordt dagelijks gearchiveerd volgens de archiefwet. Ben je op zoek naar informatie die voor 1 juli 2015 op de gemeentelijke website heeft gestaan? Kijk dan in de gearchiveerde website. In het archief zie je de oude website van de gemeente Oostzaan.

Gemeentegids

De gemeentegids helpt je om gemakkelijk de weg te vinden in je eigen gemeente. Zo kun je snel en doelgericht zoeken naar bijvoorbeeld (sport)verenigingen en (culturele) activiteiten. De gemeentegids van Oostzaan is een uitgave van Akse Media.

Gemeentenieuws Nieuwsblad Oostzaan

Het gemeentenieuws van Oostzaan wordt wekelijks bij je thuis bezorgd. Je vindt het gemeentenieuws in huis-aan-huiskrant het Kompas of online. Via het gemeentenieuws maakt de gemeente Oostzaan besluiten, vergunningen, openbare vergaderingen, wegwerkzaamheden en nieuwtjes bekend.

Informatieaanvraag Wet open overheid

U mag de gemeente vragen om bestuurlijke informatie. Iedereen kan om informatie vragen. De gemeente hoeft niet alle informatie met u te delen.

Uw boodschap op ons digibord?

Wist u dat bij de ingang van Oostzaan, op de Kolkweg, en op het Kerkplein digiborden staan waar verenigingen en culturele instellingen in Oostzaan gratis gebruik van mogen maken om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen?

Vergaderstukken gemeenteraad inzien

Vergaderstukken van de gemeenteraad, zoals agenda’s en verslagen van vergaderingen, bekijkt u op het gemeentehuis of via internet.