Use GTranslate to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Select language

Zelf een trouwlocatie kiezen

In de gemeente Oostzaan kunt u overal trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan.

In de gemeente Oostzaan kunt u overal trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan. Overal, zolang deze locatie maar veilig is en voor iedereen toegankelijk. De locatie kan een gebouw zijn, maar ook een buitenruimte. Uiteraard moet u toestemming hebben om de plechtigheid op een bepaalde locatie te voltrekken.

U kunt trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan op een gemeentelijke of externe locatie. In het gemeentehuis van Oostzaan kunt u op alle dagen van de week terecht voor het laten voltrekken van uw huwelijk. De raadszaal is geschikt voor 75 personen waarvan 40 zitplaatsen.

 

In de periode van 17 december 2024 tot en met 31 januari 2025 is de Raadzaal vanwege een verbouwing niet beschikbaar voor het voltrekken van een huwelijk.

Als u gebruik wilt maken van een externe locatie vult u het daarvoor bedoelde formulier in. Dit doet u samen met de eigenaar/beheerder. Het bespreken en betalen van deze locatie regelt u zelf.

Bij melding externe trouwlocatie moet het verzoek uiterlijk 3 maanden voor de voltrekking van het huwelijk/partnerschap gedaan zijn.