Use GTranslate to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Select language

Uitnodiging beheerders WhatsApp-buurtpreventie-groepen

Gepubliceerd:
Op woensdag 6 maart organiseren wij in het gemeentehuis van Oostzaan een overleg met beheerders van WhatsApp-buurtpreventie-groepen.

Het is vooral een gelegenheid om informeel met elkaar in gesprek te gaan en te kijken hoe de groepen functioneren. Ook de wijkagenten en boa’s zijn hierbij aanwezig om informatie te delen. De avond begint om 19:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur) en duurt ongeveer een uur.

Doel van het overleg

Naast de buurtpreventie-groepen is er ook een speciale WhatsApp groep voor beheerders van de verschillende WhatsApp-groepen. In deze groep kan onderling informatie worden uitgewisseld en wanneer dat nodig is worden hier ook berichten namens de politie gedeeld.

Ben jij beheerder van een WhatsApp-buurtpreventie-groep en wil je in contact komen met andere beheerders uit Oostzaan, de wijkagenten en de boa’s, dan ben je van harte welkom tijdens deze bijeenkomst.

Je kunt je aanmelden via antwoord@oostzaan.nl. Zet in de onderwerpregel: aanmelding bijeenkomst WhatsApp-buurtpreventie.

Aansluiting met andere beheerders

Kun je niet bij het overleg aanwezig zijn, maar wil je je wel aansluiten bij andere beheerders van WhatsApp-buurtpreventie-groepen? Stuur dan een mail met in de onderwerpregel: aanmelding beheerdersgroep WhatsApp-buurtpreventie.