Use GTranslate to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Select language

Je weet nooit hoe de bal gaat rollen..

Gepubliceerd:
Echtpaar Keijzer en burgemeester Polak

Een knappe jongeman die ook nog eens goed kon voetballen? Dat sprak de toen 13-jarige Ria wel aan! Het werd echt serieus toen de toen 19-jarige Simon in militaire dienst ging, en sindsdien hebben ze elkaar nooit meer losgelaten. Gisteren vierden het echtpaar Keijzer hun 60-jarig huwelijksjubileum!

Hoewel Simon de potentie had om profvoetballer te worden, was dat in die tijd financieel geen lucratieve keuze. Daarom koos hij voor een baan bij de NDSM, later bij Meijn. Ria heeft vele jaren achter de bar gestaan bij OSV, waar Simon ook vrijwilliger was.

Het echtpaar kreeg een zoon en een dochter. De zoon woont met zijn gezin in Oostenrijk, waar hij een B&B runt. De dochter woont in Oostzaan. Inmiddels zijn er ook kleinkinderen en zelfs een achterkleinkind.

Het avontuurlijke paar heeft vele landen mogen bezoeken, maar voorlopig moeten de reisjes even wachten. Eind van deze week verhuizen ze naar een gelijkvloers appartement in Oostzaan. Het gaat met de gezondheid van Simon helaas even wat minder. We wensen hem een spoedig herstel toe en hopen dat het echtpaar nog vele jaren gelukkig samen mag doorbrengen op hun nieuwe plek.

Je weet nooit hoe de bal gaat rollen...