Use GTranslate to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Select language

Echtpaar Cambach 60 jaar getrouwd!

Gepubliceerd:
Hij komt oorspronkelijk uit Amsterdam Oost, en zij uit de Pijp. Meneer Cambach werkte in de winkel van zijn vader en opa, genaamd Cambach sportartikelen in Amsterdam Oost. Mevrouw werkte bij de bakker aan de overkant, waar hij altijd Penny wafels haalde. Daar sloeg de vonk over. Na hun huwelijk nam hij de winkel over en kwam zijn vrouw ook in de winkel werken. 

liefhebberijen

Het stel heeft een paar liefhebberijen. Ze houden van cruisen en zijn net terug van een mooie reis door de Middellandse Zee. Daar hebben ze hun 60-jarig huwelijk gevierd met hun dochter en schoonzoon. Hun hart gaat ook sneller kloppen van BMW auto’s. Ze rijden niet alleen in een auto van dit merk, in de garage staat ook nog een oldtimer BMW die goed onderhouden wordt door meneer. Verder zijn ze ooit als grap samen begonnen met stijldansen, maar werden hierin fanatiek. Een paar jaar later werden ze Nederlands kampioen, en zelfs een aantal keer kampioen van de Benelux.

Dansend door het leven

Dit prachtige stel woont sinds 1966 in Oostzaan, inmiddels op hun derde adres. Ondanks dat ze rasechte Amsterdammers zijn, zijn ze heel blij dat ze naar Oostzaan zijn verhuisd. Hun woning is inmiddels levensloopbestendig en ze zeggen zelf: "we gaan er alleen tussen zes plankjes uit." Hopelijk gaat dat voorlopig nog niet gebeuren. En het geheim van een 60 jarig huwelijk? Als je samen dansend door het leven gaat, kun je alles aan! We wensen het echtpaar nog vele gelukkige en gezonde jaren toe.
Foto: Pascal Fielmich